amacımız; farkımızı ve farkınızı göstermektir.

 Özellikler

Cihaz Modelleri ve ÖlçülenParametreler

GASTAT600       Ph,PO2PCO2,Hct,BP

GASTAT601       Ph,PO2,PCO2,Hct,BP

*GASTAT602i     Ph,PO2,PCO2,Na,K,Ca,Cl,Hct,BP

*GASTAT603ie   Ph,PO2,PCO2,Na,K,Ca,Cl,Glu,Lac,Hct,BP

*GASTAT604ox  Ph,PO2,PCO2,Na,K,Ca,Cl,HHb,SO2,O2Hb,COHb,MetHb,FHHb,BP

Hesaplanan Parametreler HCO3, O2SAT, BE, TCo2, O2CT, BB, SBE, SBC, AaDO2, Rl, Hb, *cCa, *AG
Numune Tipi Cihaz, ölçüm için tam kan, serum, plazma ve dialysate numunelerini kullanır.
Kalibrasyon Gazı

Kalibrasyon amaçlı  herhangi bir harici gaz tüpü kullanılmaz.
Bu sayede ilave bir sarf malzemesi, labaratuvarda ilave bir alan ve olabilecek bazı riskler ortadan kalkmaktadır.

Sarf Malzemeler

Rutin sarf malzeme olarak "Cal Cassetle" ve "Flush" solüsyonu kullanılmaktadır.
Böylece, sarf malzeme stok takibi kolaylaşırken farklı ve çok sayıda sarf malzemenin cihaz üzerinde takibine gerek kalmaz.

Power Failure Protection

Elektrik kesintileri veya herhangi nedenden dolayı güç kaybı oluşması halinde, cihaz bünyesinde bulunan UPS (Kesintisiz güç kaynağı) ile cihaza 30 dakika ilave güç sağlanır. Elektrik kesintisinden dolayı oluşacak arızalar, devam eden çalışmalar ve acil numune ölçümlerinin sorınsuzca çalışması mümkün olur.

Otomatik Aspirasyon

Cihaza numune verilmesi (enjeksiyon) esnasından kan sıçramaları ile oluşabilecek enfeksiyon riskini ortadan kaldıran özelliktir. Şırınga veya kapiler tüp numune giriş yerine yerleştirilir. Numune probu enjektör veya kapiler tüpün içine girip otomatik olarak numuneyi aspire edip ölçüm haznesine göndermesi ile ölçüm gerçekleşir.

Numune Kap Sensörü Sensör yardımı ile numunenin enjektör veya kapiler tüp ile verildiği cihaz tarafından algılar.
Ekran Dokunmatik renkli LCD ekran ile kullanım esnasında bütün fonksiyonlar gerçekleşebilir.
Menü Kullanımı

Cihaz yazılımı  her düzeyde kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği kolaylıkta olup yapılacak işlemler renkli ve canlandırılımış (animasyon) görüntüler ile adım adım kullanıcıya tanıtılır.

Elektrodlar Bakım gerektirmeyen elekrodlar ile ölçümler  gerçekleştirilir. Bu sayede  kullanıcıların elekrod bakımları ile zaman kayıpları ve bakımlar esnasında oluşacak sorunlar ortadan kaldırılmıştır.
Reaktif/Atık Sensörü Cihaz reaktif ve atık kabı sensörü sayesinde biten reaktifler ve dolan atık kabı kullanıcıya bildirilir.
Dialysate Mode Diyaliz esnasında yapılacak  ölçümlerin daha sağlıklı olabilmesi için kullanılabilen Dialysate için düzeltme faktörü cihaza bildirilmedilir. Bu amaç için üç değişik dialysate düzeltme faktörü cihaza girilir.
Save Mod Cihazın kullanılmadığı veya az sayıda numunenin olduğu dönemlerde save mode devreye girerek en sayıda solüsyon tüketilmesi sağlanır.
Barkod Okuyucu Cihaz standart olarak  barkod okuyucusuna aittir. Cihazda kullanılan her türlü malzeme değişim esnasında barkod ile tanıtılır ve hasta bilgileri barkod ile cihaza girilir.
Ara Bağıntı RS232, TP/IP Bağlantı özelliklerine sahiptir.
Cihazlar Arası Haberleşme Cihazlar Birbirleri ile bağlanarak (interface) ilave PC kullanmadan seçilen ana cihaz ile diğer cihazlar takip edilip durumları hakkında bilgi alınarak gerekli müdahaleler yapılır.